Ons team

Chris Van Daele
Zaakvoerder - Verpleegkundige
Thuisverpleging in teamverband
Healthcare @ Home.

Ann Van Zandycke
Zaakvoerder - Pedicure, manicure, gelaatsverzorging en lichaamsverzorging aan huis.

Yana Wauters (08-09-1990)
Deze opgewekte en lieve jongedame startte aan de opleiding verpleegkunde omdat ze wist dat dit beroep haar voldoening kon schenken. Het geeft haar een immens goed gevoel dat ze dagdagelijks de mensen kan helpen. Ze startte de opleiding in Aleydis in Waregem en vervolledigde ze in de Benedictuspoort te Gent. Na anderhalf jaar thuisverpleging bij het Wit-Gele Kruis kwam ze in 2017 bij Healthcare@home terecht. Thuisverpleging is volledig haar ding en dat merk je ook in haar werk. Ze omringt haar patiënten met de beste zorgen en staat klaar voor hen met raad en daad.

Natasja Evenepoel (17-08-1979)
Deze vrolijke spraakwaterval, studeerde in 2001 af als pediatrisch verpleegkundige aan de Hogeschool Gent afdeling Vesalius. Na 5 jaar UZ Gent en 10 jaar Thuisverpleging in Solidariteit maakte ze begin 2016 de carrièreswitch naar Healthcare@Home en staat ze met veel plezier in voor de dagelijkse zorgen van haar patiënten. Empathie, vriendelijkheid en een goede technische kennis van het vak zijn haar sterke punten. De dankbaarheid van de patiënten en het gevoel dat ze hen kan helpen, zorgt ervoor dat ze elke werkdag weer enthousiast aan de slag gaat.

Stephanie De Roo (14-09-1989)
Deze sociale spring-in-‘t-veld werkte eerste enkele maandjes voor Thuisverzorging in Solidariteit, maar maakte snel de overstap en werkt sinds 2015 voor Healthcare@Home. Tijdens haar middelbareschooltijd volgde zij de richting verzorging. Dit sprak haar enorm aan en de beslissing om verpleegkunde te volgen was snel gemaakt. Ze volgde de opleiding aan het Vesaliusinstituut te Brugge. Ze staat altijd klaar met een vlotte babbel en een luisterend oor. Verzorging zit in haar vingers en empathie is haar tweede natuur en daarbovenop heeft ze een enorm sterk observatievermogen.

Wendy Wille (25-01-1983)
Deze zachtaardige en gemotiveerde dame studeerde in 2004 af aan het IVV Sint-Vincentius te Eeklo. Ze werkte al bij het Wit-Gele Kruis, in het WZC De Linde in Waarschoot en onder een zelfstandige verpleegkundige. Sinds begin 2018 vervolledigt zij het team van Healthcare@Home. Ze is iemand met een hart voor de thuisverpleging en dat weerspiegelt zich in haar inzet voor de patiënten. Ze voelt zich helemaal thuis in dit hechte team en vindt het fijn als ze haar patiënten met een goed gevoel kan achterlaten.